Top Guidelines Of petek tamiri

Wiki Article

In later a long time, the family members business moved to Istanbul a various multicultural town packed with colour and character.

Buna en basit örnek ısıtılan sıvıların kaynaması ve bir süre sonra buharlaşguyın hızlanmasından kaynaklı olarak tamamen gaz haline geçmesidir. Kombilerin temel çalışma mekanizmasında da maddelerin farklı formları arasındaki geçiş söz konusudur.

Kış aylarında peteklerinizde oluşabilecek herhangi bir aksaklık ısınma problemini beraberinde getirir.

Bu peteklerin su geçiş aralıkları daha dar olduğu için tıkanma riski daha fazladır. Firmamız her three yılda bir aksatılmadan alüminyum petek temizleme işleminin yapılmasının uygun olacağına karar verir.

Bu sebeple hem kombi arızalarınızın giderilmesi hem de rutin kombi muayeneleriniz için en yakın kombici ile iletişime geçmelisiniz. Kombinizin doğru çalışması elektrik, doğalgaz ve sudan tasarruf etmenizi sağlayacaktır. 

İhtiyacınız kadar epoksi macunu elinizde iyice yoğurun. Delik veya çatlaktan çOkay daha büyük olacak şekilde ayarladıktan sonra; elinizle iyice yoğurarak karışımı hazırlayın. Karışımın rengi değiştiğinde kullanıma hazır demektir.

Bu sebeple petekler ısınmaz. Isınmayan petekler, işini bilen tesisat ustaları tarafınca yapılması gerekli bir temizlik işlemidir.

Zulfi ustama tesekkur ederim evimde bulunan tum peteklerin vanalarini degistirdim cok temiz calisip herhangi bir sorun yasamadim

Tesisat ve petek tamiri konusunda devrim niteliğinde bir buluş olan bu ilaç sayesinde alüminyum peteklerin tamirini yapmak ve su sızıntılarını önlemek son derece pratik petek tamiri ve kolay hale geliyor.

Petek temizleme işlemi kombinizin daha verimli çalışmasını ve faturalarınızda da yüzde 30 tasarruf sağlar.

Kombi Bakım ve Onarım Beklenmedik arızalarla karşılaşmamak ve enerji tasarrufu sağlamak için yıllık kombi bakımı yaptırmanı öneriyoruz.

1986 yılında oto teyp markalari Pioneer clarion ve oto anfi onarımi olarak meslek hayatına atıldım.en son 10 senedir oto navigasyon multimedya cihazları cihazları onarım üzerinde hizmet verdim.

Petek tamiri hakkında detaylı bilgi almak, fiyatlar hakkında fikir sahibi olmak istiyorsanız measurement bir telefon uzakta olduğumuzu bilmenizi isteriz.

Trio Tesisat olarak siz değerli müşterilerimize fifteen yılı aşkın bir süre hizmet vermekteyiz. Profesyonel ekiplerimiz sayesinde siz değerli müşterilerimizin tüm sıkıntılarını gidermekteyiz.

Report this wiki page