Not known Factual Statements About gömme rezervuar

Wiki Article

Ayrıca Gömme rezervuar alırken bu ürünlerin yanında basma butonu yani kapak ve ankastre taharet end valfi de almanız gerekir.

This Web-site is using a stability provider to safeguard by itself from on the web attacks. The motion you just executed induced the safety Answer. There are many steps which could induce this block including distributing a specific phrase or phrase, a SQL command or malformed knowledge.

Başarılı ses yalıtım özelliklerine sahiptir, son derece güvenilirdir ve four hundred kg'a kadar ağırlık taşıyacak şekilde tasarlanmıştır. Geberit Kombifix montaj elemanı doğrudan duvara monte edilir.

Klozet Bağlantısı: Klozetin rezervuara düzgün bir şekilde bağlandığından emin olun. Contaların doğru yerleştirildiğinden ve bağlantıların sıkı olduğundan emin olun.

Montaj öncesi tesisatınızdaki suyu bir miktar boşa akıtarak borulardaki kum , çakıl vb. atıkların temizlenmesinin sağlanılması

Gömme rezervuar parçaları bir adet flatör gurubu bir adet boşaltma gurubu bir adet depo gurubu bir adet doldurma gurubu bir adet üçsekiz gurubu bir adet salıncak gurubu bir adet kapak gurubu bir adet taş gurubu bir adet basma buton gurubu bir adet taş kapağı gurubu iki adet gada gurubu iki adet gada çantası gurubu bir adet taharet çubuğu gurubu bir adet taharet musluk gurubu gömme rezervuar bu parçalardan oluşur. Gömme rezervuar arzalandigi zaman bazen az su kaçır ve günde kırk litre su akıtır. Sizlere az gelebilir ama faturalar çAlright gömme rezervuar yüksek gelir. Bazende su şebekeden geldiği gibi gömme rezervuar geldiği gibi pis su şebekesini verir . O zamanda beş aylık faturayı bir ayda ödersiniz. Biz gömme rezervuar servisi olarak anında aramanız durumunda müdahale ediyoruz. İşin uzmanı ekiplerimizle biz hizmet için varız ve gömme rezervuar parçalarını orijinal paralarıyla değiştiriyoruz sizlere sıkıntı yaşatmıyoruz sizin için de büyük sorun olan rezervuar parcalarını degistiriyoruz, uzman ekiplerle çözüyoruz.

Gömme rezervuar, klozet kasesinin arkasında veya duvarın içinde yer alan ve klozet kasesini temizlemek gömme rezervuar servisi için kullanılan suyun depolandığı kısımdır.

Stok durumunu merak ettiğiniz ürünleri dilediğiniz zaman Hesabım’daki Stok Habercim sayfanızdan takip edebilirsiniz.

Septik Tank Problemleri: Evlerde bulunan septik tanklar, atık suyunun doğru şekilde işlenmediği gömme rezervuar servisi veya bertaraf edilmediği durumlarda kirlenmeye neden olabilir.

Ancak iç kısımda oluşacak kirlenmelerde süreç birz daha zor. Bu nedenle kirlenmeye sebep olan etkileri bilmek isteyebilirsiniz. Evde kullandığınız Vitra ya da farklı bir marka rezervuar sisteminin içinin kirlenme sebeplerini şu şekilde açıklayabiliriz…

Mersin gömme rezervuar tamir servisi ustalarımız her marka ve design gömme klozetlerin tamir ve bakımını orijinal yedek parça kullanarak yapmaktayız.

Değişim/tamir işlemini tamamladıktan sonra her bir parçayı sırası ile yerine yerleştirmelisiniz. Böylece gömme rezervuar rezervuarınız çalışır duruma gelecektir.

Eski parçalar yerlerinden çıkarıldıktan sonra yerlerine yenileri takılır ve İngiliz anahtarı ile bu parçalara su hortumu bağlanır. Son aşamada rezervuar kapağı yerine yerleştirilerek somunlar sıkılır.

Su tahliye hortumu veya vakum pompası gibi uygun ekipmanlar kullanılarak suyun boşaltılması sağlayabilirsiniz. Kısaca gömme rezervuar temizliğinde su boşaltılması şart.

Temizlik gömme rezervuar işlemi tamamlandıktan sonra rezervuarın güvenliğini sağlamak için kapağın kapatılması gerekiyor.

Report this wiki page